139669874007377
Uw gezondheid is onze prioriteit
29 december 2023 

Uw gezondheid is onze prioriteit

Bij UwFysiotherapeut gaan we net even anders te werk. Geen gedoe met contracten met zorgverzekeraars, wat betekent dat wij ons aan minder regels en administratieve rompslomp hebben. En laten we eerlijk zijn, wie heeft er nu zin in bureaucratie als het om uw gezondheid gaat?

We begrijpen dat niet-gecontracteerde zorgverleners soms een slechte naam krijgen, maar bij ons staat de focus volledig op uw herstel. Wij zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Fysiotherapie Nederland, wat betekent dat we staan voor hoogwaardige zorg en uw gezondheid verkiezen boven administratieve lasten.

Waarom hebben we ervoor gekozen om contractvrij te werken? Omdat we u de allerbeste specialistische fysiotherapiezorg willen bieden, met echte aandacht voor uw welzijn. Bij UwFysiotherapeut kunt u rekenen op deskundige en persoonlijke zorg op maat, waarbij uw herstel altijd voorop staat.

Als het gaat om vergoedingen voor niet-gecontracteerde fysiotherapie, hangt uw eigen bijdrage af van uw polis. Een naturapolis dekt een deel van de behandeling, terwijl een restitutiepolis meestal de volledige kosten vergoedt. Let wel goed op de voorwaarden van uw polis en neem contact op met uw zorgverzekeraar voor meer informatie. Bij UwFysiotherapeut maken we het u in ieder geval graag zo duidelijk en prettig mogelijk.

Over de schrijver
Reactie plaatsen