139669874007377

Sportfysiotherapie omgeving Rotterdam

Wij helpen u weer in beweging

Sportfysiotherapie voor sporters & topsporters

Of het nu gaat om iemand die fitnest of topsporter is bij Neptunus, bij Uw Fysiotherapeut bent u aan het juiste adres. Aan de hand van een sportanalyse stellen wij een opmaat gemaakt behandelprogramma voor sportfysiotherapie op.

Sportfysiotherapie voor blessure preventie

Sportfysiotherapie speelt ook een belangrijke rol op het gebied van preventie van blessures:

Ziet u binnen uw sportclun een bepaalde blesure regelmatig en bent u benieuwd wat wij hier in kunnen betekenen? De Pre-season screening en of trainingen kunnen wellicht een oplossing bieden, neem nu contact op voor meer informatie.

Ook kan de sportfysiotherapeut worden ingezet als onderdeel van therapie bij mensen met diabetes mellitus (suikerziekte), artrose en andere blessures aan het bewegingsapparaat. Leefstyle coaching is een belangrijk onderdeel hier in. Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

Bent u benieuwd wat wij op het gebied van sportfysiotherapie voor u of uw club kunnen betekenen

Heeft u vragen over uw sport conditie of de blessure die u belemmert, neem dan gerust contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

EHBSO

Heeft u tijdens het sporten een ongeluk(je)? Wij kunnen na uitsluiting van breuken uw blessure in veel gevallen tapen.

Sportspreekuur

Wilt u weten of er met specifieke training een hoger niveau in uw sport beoefening is te halen. Tijdens ons sportspreekuur kijken we wat de mogelijkheden zijn.

Sportblessures

Heeft u een recente of langdurige sport blessure, wij kijken naar mogelijke belemmeringen voor herstel en pakken deze waar mogelijk samen aan.

Sport Klachten

Heeft u klachten tijdens het sporten, of waardoor u niet kunt sporten. Wij kijken graag samen met u naar wat wij daar aan kunnen veranderen.

Blessurepreventie advies

Door de juiste spieren te trainen en deze te leren in de goede volgorde aan te spannen, kunnen veel blessures voorkomen worden.

Blessurepreventie screening 

Door middel van een houding en bewegingsanalyse kijken wij wat wij voor u kunnen doen om te voorkomen dat u blessures krijgt.

Advies in uw keuze


voor een bepaalde sport, beste aanpak, materiaal, kleding en schoeisel

Sportmedische begeleiding 

Weer op niveau komen na en blessure, wij helpen u graag opweg.

Ervaar onze praktijk voor Sportfysiotherapie in Rotterdam

Bent u enthousiast geraakt en wil u graag samen met ons uw (sport)blessure gaan aanpakken. Neem dan contact met ons op.

Wilt u meer weten over Sportfysiotherapie?

Wij beantwoorden graag al uw vragen over Sportfysiotherapie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, of maak een afspraak voor een kennismaking.
Kan weer trainen voor de marathon
Tijdens mijn training voor de marathon merkte ik dat ik steeds na 10 km verkramping in mijn kuit. Na corrigeren van mijn houding, en trainen van mijn bilspieren heb ik hier geen last van en heb ik mijn training weer kunnen oppakken.
M
Geen pijn meer bij werpen

Tijdens het werpen met Honkbal had ik altijd pijn in mijn schouder. Door de oefeningen bij Uw Fysiotherapeut kan ik weer zonder beperking en pijn gooien.

H

Pull-ups zonder pijn

I really like this style! I would recommend this!
E