139669874007377

Revalidatie Fysiotherapie omgeving Rotterdam

Wij zijn gevestigd binnen Functional Patterns NL in Rotterdam Prinsenland.

Revalidatie Fysiotherapie, meten is weten en daarop aanpassen

Revalideren na een ongeluk, operatie, ziekenhuisopname of op basis van chronische pijn? 

Wij kijken samen wat uw uiteindelijke doel is en gaan daar stap voor stap naartoe werken. 

Revalidatie Fysiotherapie voor alle sporters

Welke sport u ook doet, de basis is een goede houding, een juiste volgorde van aanspanning van spieren en bewegelijke gewrichten en goede beweeg patronen. 

Wij maken daarom altijd een houding en bewegingsanalyse en gaan aan de hand daarvan samen met u een behandelplan opstellen, zodat u weer kan gaan doen wat u zou willen doen!

Snel verschil
Na een behandeling merk je snel verschil. Je krijgt goed advies. Er wordt goed naar beschrijving geluisterd en er wordt goed naar je klacht gekeken.
A.

Vinger op de zere plek

ontzettend kundig en professioneel en weet je snel op je gemak te stellen. Ze luistert heel goed naar je en weet dan snel de vinger op de zere plek te hebben. ik stond er echt van versteld hoe snel mijn klachten afnamen en zou iedereen aanraden bij haar langs te gaan als je lichamelijk ongemak ervaart!
S.
Goed advies
Na een behandeling merk je snel verschil. Je krijgt goed advies. Er wordt goed naar beschrijving geluisterd en er wordt goed naar je klacht gekeken.

J.

Ons team voor revalidatie Fysiotherapie

Alex Parengkuan


Praktijk eigenaar

Kristelle Wolbert


Praktijk eigenaar, Fysio en Master Manueel therapeut.

Christian van Dam


Fysiotherapeut, Functional Patterns.

Bij revalidatie Fysiotherapie bekijken wij alles van A tot Z

Kijken naar de basis is ons uitgangspunt. Wanneer de basis niet goed is, dit kan de houding zijn, het niet (goed) kunnen aanspannen van spieren, en dit ook nog eens in je juiste volgorde is belangrijk voor ons dagelijks functioneren. 

Om te kunnen revalideren, om weer op het gewenste niveau te komen is een goede basis nodig. Wat de reden van revalidatie ook is. 


Wij geven u het steuntje in de rug die u nodig heeft om weer te kunnen doen wat u graag zou willen.

Een nieuwe knie, heup of schouder

Na het ondergaan van een zware operatie en het krijgen van een nieuw gewricht is het heel belangrijk om met goede begeleiding het bewegen weer op te pakken en te verbeteren naar het door u gewenste niveau.

Voorste kruisband ruptuur

Een gescheurde kruisband hoeft gelukkig niet altijd te worden geopereerd. Maar in beide gevallen is revalideren noodzakelijk om weer te kunnen lopen en bewegen zonder pijn of gevoel door de knie te zakken.

Meniscus of ander knie problemen

Bent u geopereerd aan uw meniscus of word er een conservatief beleid geadviseerd? Heeft u andere problemen aan de knie waardoor het lopen, opstaan of sporten niet goed gaat? Wij helpen u met je juiste oefeningen en behandeling.

Een hernia


Tegenwoordig is niet opereren de standaard. Op zich fijn natuurlijk want wie zit er op een operatie te wachten? Toch is na een periode van pijn en beperking in de rug of been(en) het geadviseerd om te trainen om uw rug weer sterker te maken.

Schouder

Schouder uit de kom, operaties voor spierletsel, (slijmbeurs)ontsteking, labrum letsel, frozen shoulder? Door jaren lange ervaring hebben wij de juiste behandel code gekraakt.

Een blessure

Na een blessure is het nodig om in kleine stapjes weer te herstellen, wij helpen u hierbij!

MS, ALS, CVA

Ook voor neurologische revalidatie kunt u bij ons terecht

Chronische rugklachten

Altijd maar pijn in de rug? Dat kan heel beperkend zijn. Wij helpen u met goede oefeningen om de rug weer in conditie te krijgen.

Ervaar onze praktijk voor revalidatie Fysiotherapie in Rotterdam

Wilt u weten wat wij bij Uw Fysiotherapeut oor u kunnen doen? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een intake.

Wilt u meer weten over Revalidatie Fysiotherapie?

Wij beantwoorden graag al uw vragen over Revalidatie Fysiotherapie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, of maak een afspraak voor een kennismaking.
Goede begeleiding
Tijdens mijn revalidatie na een kruisband operatie ben ik heel goed begeleid. Ik kan gewoon weer voetballen op niveau!
C
Anders dan mijn vorige therapeut
De behandeling bij Uw Fysiotherapeut is echt anders dan bij andere therapeuten! Er word nog echt onderzoek gedaan en ook de oefeningen zijn heel goed, deze heb ik nog nooit eerder ergens gehad. Ik ben heel blij met het resultaat na mijn schouder operatie.
K
Hulp na Rugoperatie
Na mijn rugoperatie ben ik samen met de fysio van uw fysiotherapeut gaan trainen en oefenen. Ik kan nu gelukkig alles weer doen zoals ik het voor de operatie kon.
H