139669874007377
Uw fysiotherapeut oefenruimte

Fysiotherapie in omgeving Rotterdam

Wij helpen u weer in beweging

In beweging komen & pijntjes voorkomen

Bijna drie miljoen mensen, jong en oud, vinden jaarlijks hun weg naar de fysiotherapeut. Of het nu gaat om klachten opgedaan tijdens het werk of sporten, de lichamelijke gevolgen van een ongeluk of ziekte, een verkeerde beweging of gewoon, omdat het lichaam ouder wordt. Bij Uw Fysiotherapeut bent u aan het juiste adres voor fysiotherapie.

Met fysiotherapie snel weer in beweging

Met uw fysiotherapeut bent u snel weer in beweging.
 Uw fysiotherapeut kijkt samen met u naar uw beperkingen, klachten  en mogelijkheden. Met zijn behandeling, adviezen en oefeningen helpt hij u weer te bewegen. Zodanig dat u uit het dagelijks leven kunt halen wat er in zit.


Voor onze fysiotherapie behandeling werken wij aan de hand van jaren ervaring aangevuld met de meest recente wetenschappelijke onderzoeken. Maar het meest belangrijk vinden wij dat de behandeling is toegespitst op U!

Luisteren

Ze luisteren naar je en vragen ook door, om zo de beste benadering van je probleem te vinden. 

S.
Goede informatie
De beste fysiotherapeut die ik ooit heb gehad! Echt ook een luisterend oor, geeft de goede informatie en oefeningen mee, wat wil je nog meer?

A.

Kijken naar het hele lijf
Ze kijken niet alleen naar de klacht waarmee je binnen komt, maar naar je gehele houding. Daar zit vaak een groot deel van de oplossingen.
G.

Ons team

Alex Parengkuan


Optimal Perfomance therapeut tegen chronische pijnbestrijding voor ondernemers en CEO's

Holistisch therapeut, (Sport)fysiotherapeut, Human Biomechanics Specialist, Docent Functional Patterns & Triggerpoint Reset Methode behandelaar.

Kristelle Wolbert


Kristelle werkt al sinds 2006 als fysiotherapeut en 2009 als master manueel therapeut. Haar passie is om u weer op de been te krijgen waardoor u weer kan functioneren zonder pijnklachten.

Balázs Halmai

Personal trainer, Functional Patterns specialist.

Onze Extra vaardigheden

  • Het hele lijf word bekeken om te kijken wat de oorzaak zou kunnen zijn van uw klachten.
  • Houding en beweging word nauwkeurig geanalyseerd. Er word een uitgebreid lichamelijk onderzoek gedaan.
  • We kijken naar het hele plaatje, de hele persoon.

Waar helpen wij u mee

Wanneer u met pijnklachten rondloopt en hierdoor niet goed kunt functioneren, helpt Uw Fysiotherapeut u snel weer op weg. Is het omdat het zitten niet fijn is vanwege de rugpijn, of kan u uw haar niet kammen door een beperkte schouder? 


Uw fysiotherapeut helpt u bij pijnklachten van uw bewegingsapparaat. Begeleid u met revalideren na een operatie, ongeval of blessure.

schouderpijn

Schouder klachten

Een pijnlijke of beperkte schouder? 

Uw Fysiotherapeut helpt u de schouder weer goed, soepel en zonder pijn te kunnen bewegen, zowel hands-on als met oefeningen.

Gewricht klachten

Welk gewricht er ook opspeelt, dit maakt eigenlijk niet veel uit, schouder, nek, pols, enkel, knie, u zegt het maar. 
Enkel pijn

Enkel klachten

Enkel pijn na een verstuiking of een chronische blessure. Een beperking door ouderdom of artrose? Door de juiste bewegingen en oefeningen kijken we wat de mogelijkheden zijn om dit te verhelpen. 

Rug klachten

Rugpijn is een zeer groot probleem, er zijn zo veel mensen die kampen met pijn in de rug. Dit kan de bovenrug of onderrug zijn. Dit beide kan u fors beperken is uw dagelijks leven.


We helpen u om hier meer beweging in te krijgen en de pijn te verminderen.

Arm klachten

Pijn in de arm door overbelasting, een trauma of iets sport-specifiek.

Soms is dit ook uitstraling vanuit de nek of bovenrug of spelen de schouderspieren een rol

Nek klachten

Het niet goed kunnen bewegen van de nek, moeite hebben met omkijken in de auto of op de fiets kan heel lastig en zelfs gevaarlijk zijn. Kristelle, Onze manueel therapeut helpt u hiermee graag!
Hoofdpijn

Hoofdpijn 

Pijn in het hoofd kan heel belemmerend zijn, nadenken en werken is lastig met een bonzend hoofd. Soms komt dit ook uit de nek maar ook (spier)spanningen kunnen hier aan bijdragen. Wij hebben jaren ervaring met het behandelen van verschillende vormen van hoofpijn.

Andere klachten 

Staan uw klachten hier niet bij? Neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden.

Ervaar onze praktijk

Onze praktijk is gevestigd in Rotterdam Prinsenland, naast het winkelcentrum aan het Mia van IJperenplein. Hierdoor is er een ruim parkeerterrein voor de deur waar u gratis kunt parkeren.

De praktijk is gevestigd op de begaande grond dus goed bereikbaar voor iedereen.

Als u langs loopt ziet u waarschijnlijk allereerst onze sportapparaten die wij gebruiken tijdens de therapie als er getraind en geoefend moet worden.

Verder hebben wij drie behandelkamers.

Onze wachtkamer is gelijk de trainingsruimte, zo kunt u alvast ervaren wat voor oefeningen er aan andere klanten gegeven worden.

Neem nu contact op met ons!

Wij beantwoorden graag al uw vragen over Fysiotherapie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, of maak een afspraak voor een kennismaking.
Kundig
Zeer kundig, weet de pijnlijke plaatsen te vinden en effectief te behandelen
T.
Ervaren
Zij komt op mij over als een zeer ervaren therapeut die weet wat ze doet. 
I

Snel verschil

Na een behandeling merk je snel verschil. Je krijgt goed advies. Er wordt goed naar beschrijving geluisterd en er wordt goed naar je klacht gekeken.
P.