139669874007377

Rugklachten behandelen fysiotherapie Rotterdam

Snel van uw rugpijn af!

Rugklachten zijn lastig en vervelend. 

Om vele redenen. Uw humeur kan eronder lijden, het huishouden, uw werk. In sporten, winkelen, uitgaan of tuinieren heeft u gewoon minder zin. Langdurige rugklachten beïnvloedt uw dagelijkse leven op een onprettige manier.

Nu is het geruststellend om te weten dat rugklachten meestal vanzelf afnemen of u went aan de sensaties. De vraag is echter waarom ontstaan de rugklachten en hoe kunnen we ze voorkomen. Houding tijdens het bewegen speelt vaak een  groote rol hier in. Uw Fysiotherapeut zorgt voor de nodige behandeling, op termijn heeft u zelf de sleutel in handen voor het verminderen van uw rugklachten. Daarbij kunt u rekenen op begeleiding en advies van de specialisten van Uw Fysiotherapeut.

Wat kan uw fysiotherapeut voor u betekenen?

De behandeling is voornamelijk gericht op het geven van informatie en adviezen, ontspannen van spieren, spieren weer laten aanspannen en ontspannen op het juiste moment. Bij acute rugklachten gebruiken wij specifieke technieken die de pijn dermate verminderen dat u weer lachend de praktijk verlaat.


Bij chronische/langdurige rugklachten leveren specifieke behandeltechnieken op het korte termijn al aantoonbaar positieve resultaten op, wij zien regelmatig patienten die al bij verschillende specialisten en collega's zijn geweest en kunnen dan toch nog op zeer kort termijn resultaten bereiken. Daar waar andere zijn gestopt beginnen wij pas. Daarnaast krijgt u algemene informatie, adviezen en oefeningen gericht op uw houding en uw dagelijkse activiteiten. Verder krijgt u specifieke informatie en oefeningen voor die problemen die u tijdens het bewegen ervaart. Daar heeft u op termijn het meeste aan.

Uw rugklachten specialist

De Fysiotherapeut is vooral uw persoonlijke coach die helpt bij het herstel van uw rugklachten en bij het oppakken van uw dagelijkse activiteiten. U wordt zo begeleid dat rugklachten verledentijd zijn en wanneer het onverhoopt toch weer gebeurt u weet wat u moet doen. Pappen en nat houden is voor ons geen optie.

Behandeling in traject vorm

Alex begeleid vooral ondernemers. Hij heeft met al zijn cursussen en opleidingen een eigen behandelvorm ontwikkeld waarmee hij mensen coacht naar een pijnvrij leven.

Manueel therapeut gericht op snel ressultaat

De combinatie van manuele therapie en de juiste oefeningen geven snel resultaat.

Trainen tegen de rugpijn

Wanneer een verkeerde houding een van de oorzaken is van uw rugpijn, kunt u samen met Christian de juiste oefeningen trainen waardoor u snel grip krijgt op uw rugpijn.
Scoliose
I really like this style! I would recommend this!
A.
Pijn in mijn bovenrug
Ik heb regelmatig pijn in mijn bovenrug gehad. Vaak is na een manueel therapie behandeling de rugpijn weer tijden weg.
J.
Moeite met bukken
Laatst was ik met opstaan uit bed door mijn rug gezakt. Pff wat deed dat zeer zeg! Gelukkig kon ik dezelfde dag nog terecht en kon ik weer normaal opstaan!
M

Heeft u vragen over rugklachten?

Neem dan gerust contact op met Uw Fysiotherapeut. Als u direct een afspraak wilt maken voor uw rugklachten, vul dan het online afsprakenformulier in.