139669874007377

Nahidah Herairi Dieet op Wens

Mijn naam is Nahidah Herairi, een gekwalificeerde diëtist en eigenaresse van Diëtistenpraktijk Dieet op Wens. Sinds 2019 werk ik als diëtist met veel plezier.  

Bij mijn praktijk kunt u terecht met een scala aan voedingsgerelateerde vragen met betrekking tot diverse ziektes en aandoeningen waaronder: COPD, Diabetes Mellitus, maag & darmproblemen, hoge bloeddruk, hoge cholesterol, Bariatrische chirurgie (maagchirurgie), kindervoeding, sportvoeding en voeding tijdens de zwangerschap.

Naast mijn voedingsbegeleiding maak ik gebruik van een impedantiemeting. Deze BIA – of impedantiemeting analyseert de elektrische weerstand van het lichaam, die wordt beïnvloed door de verhouding tussen vet, spierweefsel en water in uw lichaam. Hierdoor ben ik in staat om gedetailleerde inzichten te bieden in de veranderingen die optreden in uw lichaam tijdens gewichtsverlies en lichamelijke activiteit.

Ik ben toegewijd aan het helpen van mijn cliënten bij het aanpassen van hun voedingspatroon, niet alleen om een gezonder leven te leiden, maar ook om zich zelfverzekerder te voelen in hun eigen vel.