139669874007377

Behandeling van uw klachten

Rugklachten

Samen met de therapeut word er gekeken naar uw houding, de spierspanning en beweging. Hier word voor u de juiste behandeling op afgestemd.

Enkelklachten

Pijn aan de enkel kan problemen geven met lopen. Soms is er een botje wat niet goed beweegt waardoor er pijn optreed. Ook kunnen de enkelbanden lax zijn door een (recent) trauma waardoor de enkel instabiel voelt.

Hernia klachten 

Rug en beenpijn kunnen veroorzaakt worden door een Hernia. Tegenwoordig is opereren bijna nooit meer aan de orde en moet er getraind en geoefend worden om de pijn te verminderen.

Whiplash

Pijn in de nek en of bovenrug na een ongeval. 

Artrose

Naar mate u een dagje ouder word kan het zijn dat er artrose klachten optreden. Iedereen krijgt vroeg of laat last te maken met artrose, dit hoeft alleen niet altijd pijn te doen! Door te blijven bewegen en te oefenen kun je dit voorkomen.

Schouder

Schouderpijn of een beperkte schouder (frozen shoulder). Door mobilisatie oefeningen in combinatie met de juiste oefeningen lossen de problemen snel op.

Tennis elleboog

Een tenniselleboog komt vaker voor bij niet tennisers dan u denkt. Dit kan door overbelasting van de onderarm, maar komt ook wel eens door een beperking in de nek. Bij Uw fysiotherapeut word dit vakkundig uitgezocht.

Anders?

Heeft u pijn in uw lijf en kan u daardoor niet goed functioneren? Wij kijken graag samen met u naar onze mogelijkheden.